Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

(Νέα κυκλοφορία) Αναστασιματάριο Ιωάννου Πρωτοψάλτου. Επιμέλεια Σπυρίδωνος Παυλάκη

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΑΤΑΡΙΟΝ ΙΩΑΝΝΟΥ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΟΥ

Το διδακτικό βιβλίο της Βυζαντινής Μουσικής σε νέα πολυτελή δερματόδετη έκδοση, διορθωμένη, χωρίς διασκευή του μουσικού κειμένου, εκτυπωμένη σε διχρωμία με τα ισοκρατήματα και το ρυθμό. 
Επίσης περιλαμβάνει τα απηχήματα κατ' ήχον, όλους τους στίχους, τα Εξαποστειλάρια, τον "Δεσπότη και Αρχιερέα", τη "Δοξολογία" του Καββάδα και τα καταληκτικά τροπάρια του Όρθρου "Σήμερον σωτηρία" και "Αναστάς εκ του μνήματος" σύμφωνα με την Πατριαρχική παράδοση.
Η Επιμέλεια της Εκδόσεως είναι από τον Πρωτοψάλτη και Καθηγητή της Ψαλτικής Τέχνης Σπυρίδωνα Παυλάκη.
Προλογίζει ο Καθηγήτης Βυζαντινής Μουσικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Αχιλλέας  Χαλδαιάκης.
Η τιμή του βιβλίου ανέρχεται στο ποσό των 19€.

Παραγγελίες: τηλ. 210/8161544, Fax: 210/8161577 καθώς και από τον κύριο Σπύρο Παυλάκη: Τηλ. 210 2236961, Κιν. 6944464416.

1 σχόλιο:

  1. Άν έχη τήν ίδια ποιότητα βιβλιοδεσίας μέ εκείνη που είχε τό "Νέον Αναστασιματάριον", κλάφτα Χαράλαμπε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλιο Ιστολογίου

Οι απόψεις που εκφράζονται, απηχούν την προσωπική γνώμη του εκάστοτε γράφοντος.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλια που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ. Για τον λόγο αυτό ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση για να αποφευχθούν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς διότι οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.

Ανώνυμα σχόλια ή σχόλια με ψευδώνυμο ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.