Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Παρουσίαση βιβλίου "Η βιβλιογραφία της Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής 1900 - 1999"

Ευχαρίστως ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 12η Οκτωβρίου 2018 και ώρα 8.00 μ.μ. θα λάβει χώρα στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου το Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Γρηγορίου Παλαμά (Αγίας Σοφίας 3, 1ος όροφος), η παρουσίαση του βιβλίου του Άρχοντος Μαΐστορος της Μ.τ.Χ.Ε. κ. Γεωργίου Χατζηθεοδώρου "Η βιβλιογραφία της Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής 1900 - 1999" (επιμέλεια βιβλίου: Μιλτιάδης Παππάς).

Μετά τη διάλεξη θα ακολουθήσει συζήτηση.

Τη νέα επιστημονική έκδοση θα προλογίσουν οι: Εμμανουήλ Γιαννόπουλος, Επίκουρος Καθηγητής του Α.Π.Θ. και Παύλος Χατζηπαπάς, συνταξιούχος Καθηγητής Β/θμιας εκπαίδευσης -ερευνητής και συντελεστές της έκδοσης.

Η παρουσίαση τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο Ιστολογίου

Οι απόψεις που εκφράζονται, απηχούν την προσωπική γνώμη του εκάστοτε γράφοντος.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλια που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ. Για τον λόγο αυτό ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση για να αποφευχθούν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς διότι οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.

Ανώνυμα σχόλια ή σχόλια με ψευδώνυμο ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.