Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

(Νέα κυκλοφορία) Η Διδακτέα Ύλη της Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής! Επιμέλεια Σπυρίδωνος Παυλάκη!

Εκδόθηκε και κυκλοφορείται, σε δύο τόμους, με ευδιάκριτους χαρακτήρες, η διδακτέα ύλη της Εκκλησιαστικής Βυζαντινής Μουσικής.

Η Επιμέλεια του έργου έγινε από τον Πρωτοψάλτη και Καθηγητή της Ψαλτικής Τέχνης κ. Σπυρίδωνα Παυλάκη.

Οι τόμοι περιλαμβάνουν το πρακτικό μέρος για τα έτη τρίτο, τέταρτο και πέμπτο των Ωδείων και των Σχολών Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής, σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Περιέχονται επίσης τα απηχήματα κατ' ήχον, τα ισοκρατήματα και οι στίχοι αργοί και σύντομοι των προλόγων.

Την κεντρική διάθεση των βιβλίων έχει η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Το κόστος του κάθε τόμου ανέρχεται στο ποσό των 18€.

Παραγγελίες: τηλ. 210/8161544, Fax: 210/8161577) καθώς και από τον κύριον Σπύρο Παυλάκη: Τηλ. 210 2236961, Κιν. 6944464416.
 
Ευχόμαστε εκ καρδίας  ο Πανάγαθος Θεός, να δίνει πάντοτε υγεία και δύναμη στον Πρωτοψάλτη και Δάσκαλο της Ψαλτικής Τέχνης κ. Σπυρίδωνα Παυλάκη, ώστε να συνεχίσει το μουσικό-εκδοτικό έργο του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο Ιστολογίου

Οι απόψεις που εκφράζονται, απηχούν την προσωπική γνώμη του εκάστοτε γράφοντος.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλια που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ. Για τον λόγο αυτό ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση για να αποφευχθούν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς διότι οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.

Ανώνυμα σχόλια ή σχόλια με ψευδώνυμο ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.