Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

(Μουσικό κείμενο) Δοξαστικό Αίνων Αγίας Σκέπης, μέλος Δημητρίου Μαούνη

Το Δοξαστικό των Αίνων της εορτής της Αγίας Σκέπης σε ήχο Πλάγιο του Πρώτου και μέλος του Ιεροψάλτου και Δικηγόρου κ. Δημητρίου Μαούνη! 

Download σε μορφή pdf ΕΔΩ

1 σχόλιο:

  1. Πράγματι είναι μια πολύ όμορφη σύνθεση του αγαπητού Δημητρίου Μαούνη. Μια παρατήρηση έχω μόνο στο ίσον της συλλαβής "χρι", της λέξεως "μέχρι", 4 σειρές πριν το τέλος. Σε προσωρινή κατάληξη του μέλους στον Βου, έχω την εντύπωση ότι στο ίσον αρμόζει ο Κε και όχι ο Νη. Πολύχρονος αγαπητέ Δημήτριε, ευχαριστούμε που μοιράστηκες μαζί μας κάτι τόσο όμορφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλιο Ιστολογίου

Οι απόψεις που εκφράζονται, απηχούν την προσωπική γνώμη του εκάστοτε γράφοντος.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλια που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ. Για τον λόγο αυτό ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση για να αποφευχθούν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς διότι οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.

Ανώνυμα σχόλια ή σχόλια με ψευδώνυμο ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.