Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

(Μουσική Ακολουθία) Αγίας Θεοκτίστης της Λεσβίας της εν Πάρω ασκησάσης, μέλος Μιχαήλ Στρουμπάκη

Μουσική Ακολουθία (Δοξαστικό μικρού Εσπερινού, Δοξαστικό Στιχηρών μεγάλου Εσπερινού, Ιδιόμελα Λιτής, Δοξαστικό Αποστίχων Μεγάλου Εσπερινού, Ιδιόμελο Ν΄ Ψαλμού και Δοξαστικό των Αινών) της Οσίας Θεοκτίστης της Λεσβίας της εν Πάρω ασκησάσης (η μνήμη της τιμάται στις 9 Νοεμβρίου), σε μέλος του Επίκουρου Καθητητή της Ιστορικής Βυζαντινής Μουσικολογιας της Πατριαρχικής Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Κρητης Μιχαήλ Στρουμπάκη του Χίου.

Από το "Μουσικόν Λειμωνάριον" των Ακολουθιών των εν τη Νήσω Λέσβω Διαλαμψάντων Αγίων, Έκδοση Ιεράς Μητροπόλεως Μυτιλήνης, Ερεσού και Πλωμαρίου, σε επιμέλεια του αειμνήστου ερευνητού Θεοφάνη Αντ. Σουλακέλλη, Μυτιλήνη 2013.
Download σε μορφή pdf  ΕΔΩ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο Ιστολογίου

Οι απόψεις που εκφράζονται, απηχούν την προσωπική γνώμη του εκάστοτε γράφοντος.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλια που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ. Για τον λόγο αυτό ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση για να αποφευχθούν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς διότι οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.

Ανώνυμα σχόλια ή σχόλια με ψευδώνυμο ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.